Το γραφικό ψαροχώρι Κότρωνας βρίσκεται στον Δήμο Ανατολικής Μάνης και απέχει 260χλμ από την Αθήνα, 25 χλμ από το Γύθειο και 16 μόλις χλμ από την Αρεόπολη.

Tο συγκρότημα βρίσκεται 400 μ. από το χωριό στη θέση "Ψιλή Άμμος" και αποτελείται από 10 μπανγκαλόου, την Ταβέρνα "ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ", το "Cafe Del Porto", την πισίνα και το παραδοσιακό – μεσογειακό εστιατόριο "ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΝ ΠΛΩ".


Είναι κτισμένο σε 7,5 στρέμματα παραδεισένιου κήπου, σε μια μικρή πλαγιά που φθάνει μέχρι τη θάλασσα. Ένας στενός αγροτικός δρόμος το χωρίζει σε 2 περιφραγμένα μέρη, με τα μπανγκαλόου, το πάρκινγκ και την Ταβέρνα "ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ", να βρίσκονται στο επάνω μέρος και η πισίνα, το Cafe del Porto και η παιδική χαρά, στο κάτω μέρος και πάνω στη θάλασσα.
Ο κήπος είναι κατάφυτος από ελαιόδεντρα, οπωροφόρα, εσπεριδοειδή, κληματαριές, αγιοκλήματα, γιασεμιά, κισσούς, δεκάδες τριανταφυλλιές, εποχικά φυτά και ο λαχανόκηπος με τα ζαρζαβατικά που θα γίνουν η πρώτη ύλη για τα νοστιμότατα, παραδοσιακά πιάτα στην Ταβέρνα "ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ".
Παρ’ ότι η Μάνη δεν φημίζεται για τα πολλά νερά της, ο Κότρωνας έχει δική του γεώτρηση με υπερεπάρκεια νερού. Όλοι οι χώροι καλύπτονται από ηλεκτρογεννήτριες μεγάλης ισχύος, σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος.


Δωρεάν Internet

Στο Ξενοδοχείο μας λαμβάνουμε σοβαρά υπ' όψη την ανάγκη των επισκεπτών μας για πρόσβαση στο διαδίκτυο. Γι' αυτό τον λόγο προσφέρουμε δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο Internet μέσω wi-fi σε όλες τις βιλίτσες, τους κοινόχρηστους χώρους, όπως το εστιατόριο, το pool bar, κτλ.


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ από το Kotronas Bay.

Στο Kotronas Bay Bungalows είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με το περιβάλλον και γι’ αυτό:
  • Λειτουργεί τελειότατο σύστημα βιολογικού καθαρισμού.
  • Υπάρχει ενημέρωση στα μπανγκαλόου για λελογισμένη χρήση των λινών.
  • Όλοι οι χώροι καθαρίζονται με βιοδιασπώμενα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού.
  • Οι ηλεκτρικές συσκευές είναι Α’ ενεργειακής κλάσης και οι λαμπτήρες οικονομικοί.
  • Υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης για κάθε τι που ανακυκλώνεται, καθώς επίσης και για τα χρησιμοποιημένα μαγειρικά έλαια.
 

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ